Elégedett ügyfelek

Akik már jártak nálam, mind elégedetten távoztak!

A következő üzeneteket kaptam:


Szia,

"Én voltam nálad hétfőn 2 órát és kedden is 19-ig. Gondoltam írok, hogy mennyire örülök a szemüvegnek. Kedd óta folyamatosan rajtam van és nagyon király:) Nem is értem, hogy hogy lehetett eddig nélküle élni, azt meg még jobban nem értem, hogy miért nem találtalak meg korábban és azt sem, hogy más optikusok és orvosok ezt miért nem tudták megcsinálni, vagyis azt értem, de akkor miért hívják magukat optikusnak meg szemész orvosnak?! Na mind1 is, egyszóval le a kalappal előtted!
Te vagy a legjobb! Komolyan! Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy Budapest vagy akár az ország legjobb optikusa. Ha mindenki így dolgozna és így állna a dolgokhoz akkor nem itt tartana az ország!
Nagyon Köszönöm!"

B. Gábor

"Más helyen csináltatott szemüvegem egy napig sem tudtam használni, mert a csiszolás nem volt megfelelő. Egy másik alkalommal pedig a két lencse fordítva került a keretbe.
Tamástól figyelmes kiszolgálás után pontos szemüveget kaptam."

K. W. Lujza

"Megelégedéssel töltött el, hogy minden faxnimra jól, igazi szakember módjára reagált! Nem gondoltam volna, hogy ennyi szempontot kell figyelembe venni egy jó szemüveg elkészítéséhez.
A gondos látásvizsgálattal különösen elégedett vagyok."

Sz. Pál

"Figyelemfelkeltő a kiszolgálás és a szemüvegválasztás. Pontos szemüveget kaptam, mellyel kiválóan látok.
Tízes skálán 10-es az elégedettségem."

B. Ilona

"Egyik ismerősöm ajánlotta a Tamást. Eddig sehol sem tapasztalt vevőcentrikus kiszolgálás, precíz munka, kedvező áron.
Tamás türelmével különösen elégedett vagyok."

S. Ilona

"Különösen elégedett voltam a kiszolgálással, a szakértelemmel. Sehol sem tapasztalt szakmai hozzáállást kaptam Tamástól. A bizalmam olyan szinten megerősödött, hogy sohasem mennék máshová!
3-szor is ugyan azt a tökéletes minőséget kaptam."

Sz-né H. Erika